onsdag 17 november 2010

Level2-mössan växer

Stickade ett par varv nu på morgonen,
måste lägga på ett kol då Monica
*Sticklägrets sticka-snabbast-fantast*
den snabbaste människan jag någonsin sett sticka,
tänker lägga upp en Level-2mössa också =)

5 kommentarer:

 1. Den är ju så fin! Skrev ut mönstret igår faktiskt...men är lite osäker på om jag har något garn hemma-är förkyld och vill helst inte ge mej ut:-/ Och vänta tills jag mår bättre går ju inte för sej:-))

  SvaraRadera
 2. Så det tävlas! Där har jag inte en chans.Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Det mössmönstret är verkligen snyggt. Har också funderat på en men frågan är hur många mössor man behöver egentligen?

  SvaraRadera
 4. Kristina; Usch stackare som är sjuk!! Klappa riktigt mkt garn & klicka hem lite =) Övertygad om att det är den bästa kuren *nickar* & sticka alla stunder då du orkar, tänk inte på de stunder då du inte orkar :o)

  Eva; Haha, nej, inte jag heller egentligen. Har itne funderat klart på vem som ska ha mössan, min svägerska eller jag & det börjar bli kylslaget åt öronen nu.

  I det blå huset; Man kan nog inte få för många. Jag har några jag itne är spec nöjd med, brukar kolla på jobbet om ngn vill ha eller så ge bort till Satdsmissionen eller likn =) Tycker absolut du ska sticka Level2-mössan.

  SvaraRadera
 5. Jag fortsätter att sticka inför julmarknaden 1-2/12 så innan dess är nog din mössa färdig. Men har iallafall bestämt mig för den gröna färgen.

  SvaraRadera