torsdag 11 november 2010

Sjaldrömmen växer & sällskap kan göra den bästa dagen ännu bättre

Sjalen har börjat få en snygg kant,
hoppas kunna fota den bättre när den är klar
Garnet är underbart att sticka med,

mönstret är lätt att memorera
& jag blir lycklig av den & av detta:
Min dag idag efter arbetet -
- Tunnelbanan till Kulturhuset,
träff med vännen Jenny
En mysig stund tillsammans med Chailatte & Chaite,
på Café Panorama, Kulturhuset -
- ett måste om Du har vägarna förbi,
påtår ingår alltid =)

Mitt Stockholm idag
Vyer från våning 5 på Kulturhuset

6 kommentarer:

 1. Så snyggt det blir en underbar färg. Var hittade du mönstret? Jag köpte ett nystan Malabrigo sock färg; violeta Africana i höstas. Klappar och klämmer på nystanet emellanåt. Speciellt nu då jag varit hemma pga en dunderförkylning,huvudvärk,yrslig och ont i kroppen. Huvudet hänger inte med att påbörja något nytt mönster...prövade med "Annis"-engelskt mönster. Beställde Stickfrossa`s "Annas axelvärmare"- svenskt mönster, men jag får vänta tills jag är piggare.

  SvaraRadera
 2. Åhh vad vackra bilder, längtar till storstaden, vet inte om jag orkar vänta 3 veckor till innan vi åker ner, kommer inte iväg före det tyvärr, massor inbokat här hemma i snöeländet, ikväll barnvakt åt grannens 3 ungar, massor av myyys o övernattning här hos oss,trevlig helg/ME

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder! och vilken underbart vacker sjal du gör.

  Här i Piteå har vi fått massor av snö!
  Ha det gott,
  /Ann-Helen

  SvaraRadera
 4. Monica; Färgen heter Stone Chat. Tråkigt att du är sjuk :( Annis har jag inte testat & inte den axelvärmaren heller - blir nog jätte bra bara du får energin tillbaka igen, krya på dig!!

  Maria E; Usch ja, på hösten är de hemskt mycket & inga helger som kan bli långhelg. Må gott med barnen & kanske du kan sticka lite =)

  Ann-Helen; Ql att du tittar in :) Tack! Underbart med snö, det ligger faktiskt kvar lite här, jag hoppas det bara blir lite kallare & mera snö så är ajg nöjd :o)

  Trevlgi Helg Alla =)

  SvaraRadera